عدد الرسائل : 2588 العمر : 37 تاريخ التسجيل : 28/03/2007
موضوع: البيتزا الايطالى(باللحمة المفرومة الأحد 13 أبريل - 1:14
المقادير:
مقدار العجينة ربع كوب ماء دافى- ملعقة كبيرة خميرة فورية- ربع ملعقة سكر+نصف ملعقة ملح- مقدار الحشو:حوالى كوب لحمة مفرومة.بصلةصغيرة3فصوص ثوم -ربع ملعقة قرفة - مقدار الصوص:3فص ثوم.ملعقة صلصة كبيرة - وفوق الحشوزيتون وجبنة مودزاريلا فى النهاية.
الطريقة:
تعجن مقادير العجينة وتترك حتى تخمر حوالى نصف ساعة يتم عمل الصوص وهو يشوح الثوم فى ملعقةزيت على النارحتي يحمرثم نضع عليةالصلصةونتركةيتسبك قليلا ثم نعداللحمةالمفرومةكتالى: فى طاسةعلى النار نضع البصل المفروم+الثوم+اللحمةالمفرومة+القرفةحتى يتشرب الماء. تفرد العجينةوتخرم بالشوكةونضع عليهاالصوص واللحمةوتدخل الفرن
اميرة الحنين والاحساس مراقب
عدد الرسائل : 1908 العمر : 35 تاريخ التسجيل : 04/11/2007
موضوع: رد: البيتزا الايطالى(باللحمة المفرومة الأحد 13 أبريل - 19:54
ههههههههههه
حلوة
nour el hoda مشرفة
عدد الرسائل : 2588 العمر : 37 تاريخ التسجيل : 28/03/2007
موضوع: رد: البيتزا الايطالى(باللحمة المفرومة الإثنين 14 أبريل - 6:07
تخدى قطعه كمان ولا خلاص شبعتى ههههههههههههههههههههههههههههههههههه
اميرة الحنين والاحساس مراقب
عدد الرسائل : 1908 العمر : 35 تاريخ التسجيل : 04/11/2007
موضوع: رد: البيتزا الايطالى(باللحمة المفرومة الإثنين 14 أبريل - 21:47
ههههههههههههههههههههههههههه
انتى انى اكلتى صغيرة فاعتقد كدة كفايا اوى
بس تسلمى ايديكى
وسام مراقب
عدد الرسائل : 305 العمر : 30 Localisation : القاهرة Emploi : طالبة تاريخ التسجيل : 10/03/2008
موضوع: رد: البيتزا الايطالى(باللحمة المفرومة الجمعة 18 أبريل - 17:09
تحفة شكرا ناهد
nour el hoda مشرفة
عدد الرسائل : 2588 العمر : 37 تاريخ التسجيل : 28/03/2007
موضوع: رد: البيتزا الايطالى(باللحمة المفرومة الأحد 20 أبريل - 2:05
شكرا يا وسام على ردك
وسام مراقب
عدد الرسائل : 305 العمر : 30 Localisation : القاهرة Emploi : طالبة تاريخ التسجيل : 10/03/2008
موضوع: رد: البيتزا الايطالى(باللحمة المفرومة الثلاثاء 22 أبريل - 21:19
الشكر لله حبيبتى
basbosa مراقب
عدد الرسائل : 1210 العمر : 36 تاريخ التسجيل : 28/03/2007
موضوع: رد: البيتزا الايطالى(باللحمة المفرومة الثلاثاء 29 أبريل - 12:00
nour el hoda مشرفة
عدد الرسائل : 2588 العمر : 37 تاريخ التسجيل : 28/03/2007
موضوع: رد: البيتزا الايطالى(باللحمة المفرومة الأربعاء 30 أبريل - 3:52
شكرا يا هبه بس انتى كلتيها كلها ليه مش تسيبى قطعه لباقى اعضاء المنتدى كده هما هيزعلوا
هههههههههههههههههههههههههه
basbosa مراقب
عدد الرسائل : 1210 العمر : 36 تاريخ التسجيل : 28/03/2007
موضوع: رد: البيتزا الايطالى(باللحمة المفرومة الأربعاء 30 أبريل - 22:08
لالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالا
ما انا عاملة حسابى ليكو كلكو
عامة
انتو الجانيين على روحكو
nour el hoda مشرفة
عدد الرسائل : 2588 العمر : 37 تاريخ التسجيل : 28/03/2007
موضوع: رد: البيتزا الايطالى(باللحمة المفرومة الخميس 1 مايو - 2:00